خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





طعمه های ترکیبی (بویله)

    در مطالب قبل در مورد تعدادی از دانه های خوراکی برای صید ماهی کپور اشاره شد.
    اما همانطور که گفته شد این طعمه ها شاید تعداد صید را افزایش دهد اما برای کیفیت بهتر و صید کپور های بزرگتر نیاز به طعمه ای دارید که از شر ماهیان کوچکتر در امان باشید و از ترکیبات بهتری برای گمراه کردن ماهیهای باهوش تر بهرمند شوید.
    در کشورهایی که فرهنگ بهتری در این ورزش دارند ممکن است یک ماهی چندین بار صید و رها شود, و از آنجایی که کپور یک ماهی باهوش میباشد, ممکن است تا مدتها از طعمه ای که به دام آن افتاده تغذیه نکند, همین امر باعث شده تا ماهیگیران از ترکیبات مختلفی برای گمراه کردن این ماهی استفاده کنند,
    اما در ایران از آنجایی که ۹۰% ماهیها رها نمیشوند, صید را در اکثر مکانها آسانتر کرده است زیرا اکثر ماهی ها هنوز لحظه تلخ به دام افتادن را تجربه نکرده اند و با هر طعمه ساده ای همچون ذرت شیرین میشود آنها را در دام قلاب گرفتار کرد.
    ولی با این وجود باید از ترکیباتی در طعمه استفاده شود که تا حدودی با منابع غذایی محل مورد نظر و عادات غذایی ماهی در فصلهای مختلف سازگار باشد.
    کپورها میتوانند در طول ۲۴ ساعت شبانه روز بین ۳۰% تا ۴۰% وزن خود تغذیه داشته باشند.
    این ماهی قبل از تغذیه طعمه را چندین بار مزه میکند و طعمه ای که مناسب و مورد نیازش باشد را از طعم و بوی آن به خوبی تشخیص میدهد.
    کپور ماهیان برای تغذیه و رشد و دوام و سازگاری با محیط زیست نیاز به انواع ویتامین ها, کربوهیدرات ها, پروتئین ها, اسید آمینه ها,مواد معدنی,پتاسیم,قند,اسیدهای چرب(لینولنیک),فسفر و... دارند و وجود تمام اینها را در مواد غذایی و مواد ترکیبی به خوبی تشخیص میدهد به خصوص اسید امینه ها که برای سازگاری و دوام در محیط زیست مورد نیازشان میباشد.

    این ماهی در هر فصل نیاز به تعدادی از این مواد دارد و بهتر است در هر فصل با توجه به دمای آب و شریط اکوسیستمی دریاچه از موادی در ترکیبات استفاده کنید که جزء رژیمهای غذایی این ماهی و عادات غذایی آن باشد.

    پیرو این متن, فرمول چند ترکیب, برای تهیه یک بویله متناسب را در اختیار شما قرار میدهم.

    ۱_ترکیب ۸۰۰ گرمی مواد خشک (بویله شاهدانه)چهارفصل
    آرد ذرت ۲۰۰ گرم,, آرد سمولینا ۲۰۰ شاهدانه ۱۵۰ گرم,, آرد سویا ۱۵۰ گرم,,شکر و نمک دریایی ۲۰ گرم,,پاپریکا یا پودر فلفل ۲۰ گرم,,پودر پروتئین یا پودر شیر ۴۰ گرم,انواع اسانسهای خشک و مایع و پودرهای طعم دهنده و رنگ دهنده ۲۰ گرم
    _____________________________

    ۲_ترکیب مواد خشک۸۰۰کیلو گرمی 
    (بویله میگو)چهار فصل
    آرد سمولینا ۲۰۰ گرم,, آرد گندم ۱۵۰ گرم,,ارد سویا ۱۵۰ گرم,,آرد ذرت ۱۰۰ گرم,, پودر و یا روغن میگو ۵۰ گرم,, نمک دریایی ۱۰ گرم و شکر ۲۰ گرم,, پروتئین و پودر شیر ۵۰ گرم,,ملاس و بتائین ۵۰ گرم,, پاپریکا ۲۰ گرم
    _______________________________

    ۳_ترکیب مواد خشک ۸۰۰ گرمی
    ترکیب برای قبل و بعد تخمریزی کپور

    آرد گندم ۲۰۰ گرم,, آرد سمولینا ۲۰۰ گرم,, آرد سویا ۱۵۰ گرم,, آرد ذرت ۱۰۰ گرم,, پودر شیر ۵۰ گرم,, پودر کرم خاکی(حاوی اسید امینه) ۳۰گرم,, پودر ماهی و پودر گوشت و خون ۵۰ گرم,,نمک و پاپریکا یا پودرفلفل ۲۰ گرم,, میتوانید در این ترکیب از مقداری شربت ب کمپلمس هم استفاده کرد.

    کلیه ترکیبات را با تخم مرغ و کمی آب خمیر کنید و تا حدی که به دست نچسبد ورز دهید, توجه داشته باشید که خمیرتان نباید زیاد سفت شود که از هم جدا شود,و انها را در یک نایلن به مدت یک ساعت نگهداری کنید,پس از به دست اوردن خمیر مناسب, از قطر ۱۵ میل تا ۲۰ میل توپهای بویله را اماده کنید,اگر مستقیما در آب جوش بخواهید بجوشانید, مدت زمانی بین ۲ تا ۴ دقیقه کافی میباشد,اما به نظر من بهتر است توپها را در نایلن بریزید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه بجوشانید پس از آن میبایست انها را به مدت ۲۴ ساعت روی پارچه ای در سایه بگذارید و بعد در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری کنید.


    این مطلب تا کنون 10 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : ماهی ,پودر ,مواد ,ترکیب ,کپور ,غذایی ,اسید امینه ,ترکیب مواد ,نگهداری کنید ,محیط زیست ,تشخیص میدهد ,خوبی تشخیص میدهد ,
    طعمه های ترکیبی (بویله)

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده